ΔΙΕΘΝΗ

-

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού;
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

MULTIMEDIA

VIDEO Δείτε θρυλικά Goals επί της ΑΕΚ


Image

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
Yγεία, τίτλοι και Ευρώπη!
  

Τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τελέστηκε ο Αγιασμός και σε εξαιρετικό και ενωτικό κλίμα σήμανε με τον καθιερωμένο συμβολικό τρόπο η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Το ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δόθηκε για τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης και το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες – τεχνικό επιτελείο, και η διοίκηση προεξάρχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο πλευρό του προέδρου στάθηκε ο προπονητής, Μάρκο Σίλβα, και ο Α' αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης και λίγο πιο δίπλα ήταν συγκεντρωμένοι οι αντιπρόεδροι Μιχάλης Κουντούρης, Γιάννης Μώραλης, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και τα μέλη της Διοίκησης Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Ανδρέας Νασίκας, Χρήστος Μηστριώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», Γιώργος Παύλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, και ο τεχνικός σύμβουλος της Διοίκησης σε θέματα μεταγραφών, Χουάνχο Λορένθο.
 
Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Δημήτριος, ο οποίος ευλόγησε τους παρόντες, καθώς και όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου και παράλληλα ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού υγεία, σταθερότητα και πρόοδο, συνοδευόμενη από τίτλους και σπουδαίες επιτυχίες, αντίστοιχες του μεγαλείου του Θρύλου. Ο πατέρας Δημήτριος ήταν ο μόνος που απευθύνθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι ευχές του έγιναν δεκτές με σεβασμό και χαμόγελα από όλους.

(Δημοσίευση: 20.08.15)

 
<   >


Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ

-

Πρωταθλητής: Μια ιστορία ... θρυλική !


Εισιτήρια Διαρκείας: Μαζί για το 4ο αστέρι!


ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΡΟ

-

PHOTOSTORY

PHOTOSTORY

Βαμμένα KOKKINA ... Μυαλά

-