ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού;
 

MULTIMEDIA

VIDEO Δείτε θρυλικά Goals επί της ΑΕΚ


Ο Γιώργος Γεωργιάδης
Δεν συζητά με... μικροποσά την πώληση Γεωργιάδη ο Πανσερραϊκός

Π. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
«Μη με πάρουν καν τηλέφωνο!»
   Απολαυστικός ήταν για μία ακόμα φορά ο Πέτρος Θεοδωρίδης, μιλώντας για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη και για την πρόθεση υποβολής άμεσα πρότασης για την απόκτηση του...

 

«Παίκτες θα δώσουμε αν δεχθούμε σοβαρές προσφορές. Με αυτές που ακούω προς το παρόν αγοράζω 2-3 ποδοσφαιριστές κι εγώ! Δεν κάθομαι καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα νούμερα που ακούω. Με 300 χιλιάρικα δεν δίνουμε κανέναν. Αν δεν προσθέσουν έναν άσο ας μην με πάρουν ούτε τηλέφωνο. Δεν ξεπουλάμε. Δεν ζήτησα βοήθεια από κανέναν. Ο Πανσερραϊκός θα είναι ο πρώτος που θα πάρει την αδειοδότηση», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, που μίλησε και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στον «Novasport fm»:
«Από το καλοκαίρι έχει ενδιαφερθεί για ποδοσφαιριστές μας. Εμείς θα παραχωρήσουμε έναν παίκτη, όχι και τους δύο (Ανάκογλου, Γεωργιάδη). Μας ενδιαφέρει και ο Πανσερραϊκός να μην αποδυναμωθεί. Για το ερχόμενο τρίμηνο είναι απαγορευτική οποιαδήποτε μεταγραφή. Τα ανταλλάγματα είναι παίκτες που δεν τους χρειάζονται οι ομάδες. Αυτοί πρέπει να είναι σε θέσεις που χρειάζεσαι, αλλιώς τι να τους κάνουμε; Δεν με ενδιαφέρουν τα ανταλλάγματα. Ας μου δώσουν δύο εκατομμύρια και θα βρω εγώ παίκτες. Όλοι φεύγουν αρκεί να ικανοποιηθούμε».

(Δημοσίευση: 14.01.11)

 
>