ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού;
 

MULTIMEDIA

VIDEO Δείτε θρυλικά Goals επί της ΑΕΚ


Ερυθρός Σταυρός

Να στρίψει ο ίδιος το τιμόνι και να πάρει τον ίσιο δρόμο!
   Ό,τι έγινε, έγινε! Ας τραβήξουμε και εμείς μια κόκκινη γραμμή και ας κοιτάξουμε μπροστά. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου. Ο Μαρινάκης, βέβαια, πολύ καλά έκανε που πήγε στο Ρέντη και τους τα έχωσε γιατί πραγματικά η συμπεριφορά των παικτών ήταν απαράδεκτη, αλλά αυτοί οι ίδιοι ήταν που έφεραν και τα καλά αποτελέσματα στην προηγούμενη διαδρομή, οπότε και αυτοί είναι που θα επαναφέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση.
[ 11.01.12 ] Διαβάστε περισσότερα...
 
 

Μέσα σε 10’ γκρέμισε τα όνειρά τους και έστειλε το σωστό μήνυμα
   Αυτές οι νίκες μου αρέσουνε πολύ. Μπορεί να περνάμε ένα μαρτύριο στη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτό τελειώνει για μας και πάει στους άλλους τους αντιπάλους μας, οι οποίοι επίσης περνάνε μαρτύριο παρακολουθώντας το παιχνίδι με την αγωνία να τελειώσει στο 0-1. Τους γκρεμίζεις τα όνειρα σε δέκα λεπτά και τους στέλνεις το σωστό μήνυμα.
[ 20.09.11 ] Διαβάστε περισσότερα...
 
 

Όσοι θυμίζουν τον Λαυρέντη Διανέλλο στους… Σουλιώτες
   Είναι δεδομένο και δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα θα ήθελαν να φορέσουν τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μην κρίνετε από τις δηλώσεις τους ή τη φημολογία, αλλά από όσα θέλει ένας αθλητής και τα προσφέρει μόνο ο ΘΡΥΛΟΣ. Αυτό είναι το ένα σκέλος.
[ 20.06.11 ] Διαβάστε περισσότερα...
 
 

Μπροστάρης και ηγέτης, οδηγεί τον Ολυμπιακό στο σωστό μονοπάτι!!!
   Πήραμε κι έναν ακόμα παίκτη σε νεαρή ηλικία αλλά με προσωπικότητα και κυρίως έτοιμο να παίξει αμέσως. Αρχίζει να σχηματοποιείται μία ομάδα η οποία δεν είναι μιας χρήσης. Πολύ σημαντικό αν το σκεφτείτε ότι αν όλες αυτές οι κινήσεις βγουν, τότε μιλάμε για μία ομάδα με ορίζοντα τριετίας το λιγότερο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε τόσο κοντά σε ένα σύνολο το οποίο θα ανέβει ένα ένα τα ευρωπαϊκά σκαλιά.
[ 19.06.11 ] Διαβάστε περισσότερα...
 
 

Δεν αρκεί για τον Θρύλο το «νέος και ταλαντούχος»
   Το μοναδικό κομμάτι σε αυτή την ιστορία που λέγεται μετεγγραφές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που με ανησυχεί, είναι τα νέα παιδιά. Ο Μαρινάκης είπε κάτι που όλοι μας θέλαμε να ακούσουμε: ότι η ομάδα θα αποκτήσει περισσότερους Έλληνες. Θα δώσει έμφαση στα νέα παιδιά. Το πίστευε και προσπαθεί να το κάνει πράξη να αποκτήσει ο ΘΡΥΛΟΣ ξανά την ελληνική του ταυτότητα. Πρόσφατα κι ένας πιτσιρικάς δήλωσε ότι από το εξωτερικό προτιμάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
[ 19.06.11 ] Διαβάστε περισσότερα...
 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 247

Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ

-

Πρωταθλητής: Μια ιστορία ... θρυλική !


Εισιτήρια Διαρκείας: Μαζί για το 4ο αστέρι!


Βαμμένα KOKKINA ... Μυαλά

-